top of page

🇨🇿 PHA má nové logo a marketingový tým

Druhé čtvrtstoletí odstartovala Pro Hockey Academy vizuální změnou. Po dlouhých pětadvaceti letech došlo k modernizaci loga a rozšíření marketingového týmu.


V letech 1994 až 2020 se Pro Hockey Academy prezentovala logem, kterému v jasně tmavě modré barvě dominovaly překřížené hokejky, hokejista a nápis PHA. Během letošního jara navázala Pro Hockey Academy spolupráci s agenturou Score Media Productions, která přišla s nápadem logo zmodernizovat. „Naším hlavním cílem bylo připravit moderní logo, které by respektovalo vlastnosti loga původního, což se díky ochotě experimentovat ze strany pana Ryžuka povedlo a jsme rádi, že PHA nyní může reprezentovat i znak z naší dílny,” uvádí Lukáš Mayer, první z dvojice, která Score Media Productions představuje.


Nové logo však neznamená konec toho starého. „S vizuální změnou jsem souhlasil, podmínkou však bylo i při další spolupráci a následujících společných projektech použít i znak starý, který reprezentuje celou Pro Hockey Academy,” říká Jiří Ryžuk, jeden ze zakladatelů PHA. „Došli jsme k dohodě, že pro marketingové účely bude sloužit logo nové,“ dodává Ryžuk.


„Logo bylo k vidění již v rámci letošního ročníku, zejména z důvodů použití v audiovizuálních materiálech a na sociálních sítích. Nyní se dočkalo použití i na nově vybudovaném moderním a intuitivním webu, který jsme pro PHA připravili,” říká Pavel Hrubý ze Score Media Productions.


Pavel Hrubý a Lukáš Mayer spravují marketing Pro Hockey Academy. „Věříme, že spolupráce bude pro obě strany přínosná. Již nyní můžeme prozradit, že se chystá jedna velká novinka, jejíž představení plánujeme na přelom listopadu a prosince,” uzavírá Mayer.

bottom of page